El Barça CBS es queda a les portes de l’ascens a LF1

Temps de Lectura: 2 minuts

El barça CBS es queda a les portes de l’ascens a lf1

Les de Leganés s’emporten la segona plaça disponible per jugar a la màxima categoria nacional


Les blaugranes han estat campiones catalanes de la lliga femenina 2, han tancat la temporada aconseguint 26 victòries consecutives i han arribat a les semifinals de la segona categoria nacional. Fins aquí, i amb el màxim orgull possible, ha arribat un somni llarg i exigent fruit del treball diari en una temporada i context complicat.

El Barça femení durant la fase d’ascens a Leganés | Font: Barça Basket Femení

Les d’Isaac Fernández han disputat una gran fase d’ascens que no ha tingut el final merescut. El partit de semifinals ha estat molt disputat i competit, amb un Barça que ha anat a remolc de les amfitriones. Una gran Carolina Guerrero ha passat per sobre de la defensa madrilenya anotant fins a 16 punts, acompanyada de Beatrice Carta i Kristina Rakovic, les quals han aconseguit 12 punts per cap. De tota manera, la màxima anotadora del matx ha estat l’amfitriona Imani Tate, qui ha jugat trenta minuts i encistellat 22 punts. Per altra banda, a les files del Leganés es troba Aitana Cuevas, la jugadora veterana que acaba de disputar la seva última fase d’ascens abans de retirar-se aconseguint, també, el premi de màxima anotadora de la lliga.

Les barcelonines sabien que el partit era difícil i molt físic, així i tot, han estat capaces de competir i tancar els quarts amb una diferència màxima de cinc punts, de fet, han aconseguit imposar-se a l’últim quart (15-12). Tot i tenir-ho a tocar, les jugadores d’Isaac Fernández han hagut de despertar-se forçosament d’un somni immens però amb el cap ben alt i una temporada per emmarcar.

+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *