El Lima-Horta i les fases d’ascens, un objectiu ambiciós

Temps de Lectura: 4 minuts

EL LIMA-HORTA I LES FASES D’ASCENS, UN OBJECTIU AMBICIÓS

El conjunt salmó, juntament amb el Barça CBS, ha estat l’únic equip que ha aconseguit mantenir-se invicte durant les primeres jornades de lliga en el grup C
Lima-Horta


Amb sis jornades disputades a la Lliga Femenina 2, ja es poden veure els grans inicis de la temporada. Una d’elles és el Lima-Horta. Les de Sergi Manzano i el Barça CBS, són els únics equips que encara no coneixen la derrota. Avui dia, el seu objectiu és clar, les fases d’ascens a la Lliga Femenina.


Continuïtat del projecte

Aquesta temporada, el conjunt salmó ha optat per la continuïtat de la majoria de les jugadores que formaven part de la plantilla la temporada passada i de moment els resultats són excel·lents. Tanmateix, el club ha seguit confiant amb l’entrenador Sergi Manzano per tercera temporada. El tècnic manté la línia d’aconseguir una idea de joc identificable i amb caràcter de forma regular. Amb aquests pocs canvis en la plantilla s’ha potenciat un grup molt cohesionat, amb bon ambient i que s’entén amb facilitat tant dins com fora de la pista. En aquest sentit juguen amb una gran avantatge respecte la resta d’equips.

Tanmateix, a aquesta brillant plantilla se li han sumat dos joves fitxatges de molt valor provinents de les lligues universitàries americanes.


Carmen Villalobos

La primera incorporació va ser la de Carmen Villalobos, una aler formada al club Segle XXI, internacional sub14, 15, 17 i 18 a més de ser membre de l’equip espanyol U18 guanyador del 3×3 Europeu a Itàlia. Aquesta temporada, amb els seus 19 anys i 185 centímetres s’ha incorporat a la plantilla del Lima-Horta amb molta il·lusió.

Així doncs, l’aler afirma que forma part d’un “gran equip amb un projecte que ha agradat molt tant a ella com a la seva família” per la seva competitivitat i qualitat de totes les jugadores a més del retorn a la ciutat on va néixer. Villalobos és una jugadora molt completa que és molt polivalent degut a la seva alçada, velocitat, energia i constància a l’hora de treballar. Està demostrant que, tot i la seva joventut és capaç d’assumir de forma excel·lent els reptes que li planteja el Lima-Horta i la categoria.

Highlights de Carmen Villalobos | Video: PickUs

Anna Gamarra

En la mateixa línia que Carme Villalobos s’ha incorporat Anna Gamarra, la jove pivot de 19 anys i 191 centímetres que també va passar bona part de la seva etapa formativa en el club Segle XXI. Tot i la seva joventut, l’historial de la jugadora és tot un mèrit, ja que ha sigut membre de les seleccions espanyoles sub 16, 17 i 18 competint en un mundial i europeus. A més, va ser una integrant del 3×3 Youth Olimpic Games l’any 2018.

Així doncs, quan va saber que formaria part d’aquest equip ho va afrontar amb moltes ganes i amb especials nervis perquè “mai ha estat en un sènior amb jugadores amb tanta experiència”. Malgrat tot, com s’ha anat veient als partits que ha disputat, està aprenent molt d’elles i ja és una més en el bon ambient i competitivitat característics del Lima-Horta.

Anna Gamarra amb la selecció espanyola | Video: YoungBuckets Blog

Un inici somiat

Després d’aquest brillant inici, el Lima-Horta ha de procurar mantenir la regularitat. El bon nivell que ha demostrat serà clau per aconseguir el seu ambiciós objectiu: competir per l’ascens a la màxima categoria femenina.

2 comentaris a “El Lima-Horta i les fases d’ascens, un objectiu ambiciós”

  1. Pingback: Projecte Segle XXI: Una temporada més formant joves talents - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

  2. Pingback: Les millors jugadores catalanes de la Lliga Femenina 2 - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *