Pau Gasol al Barça, els camins es creuen de nou

Temps de Lectura: 2 minuts

PAU GASOL AL BARÇA, ELS CAMINS ES CREUEN DE NOU

El pivot de Sant Boi torna al club blaugrana pel que resta de temporada


El millor jugador català de tots els temps tornarà, dues dècades després, al club que el va veure despuntar abans de fer el salt als Estats Units. Amb 40 anys, en Pau s’està recuperant d’una lesió que l’ha mantingut apartat de les pistes quasi dos anys. El Barça ha seguit l’evolució del pivot de Sant Boi i li ha oferit un lloc a l’equip, que en Pau ha acceptat amb la finalitat d’acabar la seva recuperació i posar-se a punt per als Jocs Olímpics de Tokio.

Segons avança el Mundo Deportivo, el pivot es compromet amb el conjunt blaugrana fins a final de temporada i firmarà pel mínim que marca el conveni col·lectiu, que per a jugadors de més de 26 anys són uns 68.337 euros bruts per temporada. Cobrarà la part proporcional en funció de la seva data de contracte, una mica menys de la meitat. A més, en Pau podria jugar l’Eurolliga si és inscrit abans del 24 de febrer.


La carrera NBA d’en Pau va començar a trontollar el maig del 2019, per culpa d’una fractura en el seu peu esquerre. A partir d’aquell moment, les lesions minvarien la carrera del català a la millor lliga del món, ja que recauria uns mesos després defensant la samarreta dels Bucks. Un temps més tard fitxaria per als Blazers, equip amb el qual no va arribar a debutar. Des de llavors, en Pau ha estat enfocat en la seva recuperació i amb un objectiu clar, els Jocs Olímpics. Malgrat que l’interès inicial del pivot era seguir a l’NBA, la gran relació que manté el català amb el club blaugrana i sense interessos economics per part del pivot, han fet que els seus camins es tornin a creuar vint anys més tard.

Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *