Ferran Ventura, el multiusos del Càceres

Temps de Lectura: 3 minuts

Ferran Ventura, el multiusos del càceres

El badaloní aporta un impacte en el joc que va més enllà de les estadísitques


Format a les categories inferiors del Joventut de Badalona i del CB Cornellà, en Ferrán va marxar el 2013 al bàsquet portuguès. Després d’estar 6 temporades al FC Porto (les quatre últimes ja en el primer equip) va decidir tornar al bàsquet espanyol de la mà del Cáceres Patrimonio de la Humanidad.

Una de les actuacions d’en Ferran Ventura amb l’Oporto | Font: Zonadebasquet

L’arribada a Càceres

La temporada passada ja va aconseguir ser una peça clau en l’esquema de Roberto Blanco i el seu treball defensiu va ser molt important per aconseguir neutralitzar les ofensives dels millors jugadors rivals. Va acabar amb un- a mitjana de 6 punts, 1,5 rebots i 1 assistència per partit en, gairebé, 22 minuts per partit. L’equip va acabar la temporada nové, 5 posicions més a dalt que la temporada 2018-2019. Aquest bon rendiment el va fer ser el primer jugador, de tot l’equip, que va renovar per a jugar aquesta temporada amb el Cáceres.


Temporada per sota les espectatives

Aquesta temporada regular ha anat pitjor que l’anterior. L’equip no ha estat capaç de guanyar més de 5 partits dels 16 que ha disputat fins ara. Això l’ha situat setè en la lliga regular A (formada per 10 equips), per la qual cosa ara hauran de disputar la Lliga Regular de la segona fase per evitar el descens que començarà aquest cap de setmana i, com a novetat, es compten els resultats dels partits entre els equips de la primera fase.

"Ferran Ventura"
Ferran Ventura penetrant a cistella | Foto: Periódico de Extremadura

Tot i això, el rendiment personal del jugador de Badalona ha estat molt semblant a la temporada anterior. Ha jugat en tots els partits que ha disputat l’equip i acumula una mitjana de 24:37 minuts per partit. Amb 6,8 punts, 1,1 rebots i 4,9 de valoració, els números són quasi idèntics. Tot i que tots els seus percentatges són bons, només ha llançat 20 tirs de 2 en 16 partits, dels quals ha encertat 9, però sí que ha llençat més de tres (25/69). Malgrat els números, en Ferran té un impacte més enllà de les estadístiques, tenint la mateixa facilitat que el seu germà Albert a l’hora d’aturar als millors atacants de l’equip rival.


Segona Fase de la Temporada

Ara encararà el final de la temporada, un moment important, tant per al conjunt com per a ell, per a demostrar i competir al màxim nivell i aconseguir la permanència de l’equip per sisena temporada consecutiva.

Classificació actual del Grup de permanència | Font: FEB
+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *