“Ja n’hi ha prou”

Temps de Lectura: 2 minuts

“ja n’hi ha prou”

Les noves mesures impulsades pel Govern tornen a condemnar al bàsquet amateur
prou


Les noves mesures impulsades per la Generalitat per reduir l’increment de casos de covid, ha afectat de ple, una vegada més, al bàsquet amateur català. En conseqüència, ha nascut una campanya, anomenada “Ja n’hi ha prou“, fundada fa 24 hores i que ja acumula quasi un miler de seguidors a Twitter.

Malgrat que les competicions amateurs encara no s’han iniciat a Catalunya, els equips podien seguir entrenant a les instal·lacions respectant un escrupolós protocol anticovid. Més tard se li va sumar l’obligació de pràctica l’esport de la pilota taronja fent ús de la mascareta. Tot i el gran nombre de mesures, els entrenaments queden suspesos. No es podrà entrenar en espais tancats, com a mínim, fins al 17 de gener.


RESPOSTA EN MASSA

Encara que la recaptació de signatures ha començat fa dues hores i mitja, ja l’han firmat més de 500 persones.

Desenes de clubs, institucions com la Unió de Federacions Esportives de Catalunya o la Federació Catalana de Basquetbol i personatges relacionats amb el món del bàsquet com el seleccionador nacional de 3×3, Jaume Comes, ja s’han sumat al manifest.


Dues concentracions programades

La iniciativa ja ha convocat dos actes de protesta: dissabte 9 de gener davant tots els pavellons i recintes esportius (12.00 h) i una concentració unitària el 23 de gener a Fontajau (12.00 h).

Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *