Laia Flores, talent català per l’Uni Girona

Temps de Lectura: 3 minuts

Laia Flores, talent català per L’Uni Girona

La base signa amb el club gironí, amb qui podrà disputar les semifinals de la lliga


El 31 de març, el diari L’esportiu publicava un article amb el següent titular: “Laia Flores, candidata a ser la propera Laia Palau”, que encara ha de decidir si segueix competint una temporada més -i si ho fa vestint els colors de Girona- abans les Jocs Olímpics. Ara, quinze dies després, el club gironí anuncia el fitxatge de Flores. L’Uni Girona ha aprofitat l’excepció que els ha concedit la FEB (en motiu de la lesió de María Araújo) i ha incorporat la base mataronina, que acabarà la temproada vestint la samarreta vermell-i-negra, i la vestirà, segons el contracte, durant dues temporades més.

El director esportiu del club, Pere Puig, reconeix que “tot i que el club no tenia previst fer cap incorporació, al final s’han decidit per Flores gràcies a les facilitats que hi ha posat la jugadora”. Demà mateix, la base seguirà les ordres del tècnic gironí Alfred Juble.

“Tot i que el club no tenia previst fer cap incorporació, al final s’han decidit per Flores gràcies a les facilitats que hi ha posat la jugadora”

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona
Oficial: Laia Flores firma con Spar Girona y jugará las semis de la Liga Femenina
Laia Flores competint contra l’uni Girona | Foto: David Subirana

Una trajectòria d’alt nivell

La base mataronina, de 25 anys, s’ha format a l’UE Mataró i al Sant Adrià. Va passar quatre anys a Florida, on compaginava la seva carera professional amb els estudis en Ciències de la Salut i comunicació. Un any més tard, en la temporada 2018-2019 va debutar per primera vegada a la Lliga Femenina amb el Mann-Filter.

Flores va debutar la temporada passada a la lliga italiana, amb el conjunt de Palerm, però l’entrenador del CD Promete, César Aneas, va apostar per ella i la va portar, de nou, a les terres espanyoles. Aquest any, amb el conjunt de la Rioja ha signat una mitjana de 13,2 punts, 3,9 rebots i 14,4 crèdits de valoració mitjana per partit.

Ara, la catalana decideix fer un pas més enllà i signa amb el conjunt gironí per dues temporades. A més, Flores podrà disputar les semifinals de la lliga vestint els colors de les de l’Uni. La jugadora no ha trigat gens a mostrar la seva il·lusió a les xarxes.

L'Últim Quart | Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *