L’exhibició des del triple de Ferran Bassas, decanta un partit agònic

Temps de Lectura: 2 minuts

L’EXHIBICIÓ DES DEL TRIPLE DE FERRAN BASSAS, DECANTA UN PARTIT AGÒNIC

El base català dóna un triomf als de Carles Duran contra el TD System Baskonia (83-82) a l’últim instant


El Joventut ha sabut aguantar l’embranzida d’un TD Systems de menys a més. La primera meitat ha sigut verd-i-negre. Els catalans, liderats per un encertadíssim Bassas (4/5 T3), han aconseguit un avantatge de 7 punts per tancar el primer quart. Un joc coral, sumat a l’errada en el triple del Baskonia (2/14), han fet que els de Durant marxessin al descans 15 punts per sobre en el marcador.

Els visitants han reaccionat i han arribat a guanyar per 5 punts quan restaven menys de 5 minuts, però el Joventut ha reduït la diferència i en l’última jugada, Ribas ha doblat una pilota a Bassas que, ha fet volar a Henry i ha anotat el triple decisiu sobre la botzina.


Bassas i Tomic, els millors verds-i-negres

Un partit quasi perfecte de Ferran Bassas, amb 19 punts (5/6 T3, a un del seu rècord personal, i 2/3 T2), 9 assistències, 4 rebots i 28 de valoració ha liderat, juntament amb Tomic (23 punts i 27 de valoració) al Joventut a la seva cinquena victòria en set partits a la Lliga Endesa.


Bassas i el triple, vells amics

En les cinc temporades que porta el de Badalona a la Lliga Endesa, el seu pitjor percentatge des de la línia del 6,75 ha estat un 36,2%. En la temporada 16-17, amb l’Iberostar Tenerife, el base va anotar 23 dels 51 llançaments que va intentar (45,1%).

Aquesta temporada ja ha demostrat que segueix tenint la punteria ben afinada. En els 7 partits que ha jugat a la lliga domèstica, ha intentat 32 llançaments de tres punts, convertint-ne 13, un 40,9%.

Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *