Objectiu complert pel GEiEG UniGirona

Temps de Lectura: 5 minuts

Objectiu complert pEl GEiEG UniGirona

El filial de l’Spar Girona competirà una temporada més a Lliga Femenina 2


La passada jornada, el GEiEG UniGirona va aconseguir la victòria contra l’Anagan Stadium Casablanca per un resultat de 63 a 58, una victòria més per mantenir-se a la categoria actual. Tot i començar amb una mala ratxa, les vermelles i negre tenen la plaça assegurada a Lliga femenina 2 la temporada següent. 


OBJECTIU COMPLERT

Les gironines no van començar amb bon peu la temporada 2020-2021. Van obtenir cinc derrotes consecutives en iniciar la primera volta de la temporada. La més destacada va ser contra el Snatt’s Femení Sant Adrià, amb un resultat de desfavorable de 46 a 27. La sisena jornada van sumar la primera victòria amb un resultat molt igualat, 49 a 48, contra el C.B.Andratx. A la segona volta, el conjunt gironí va aconseguir remuntar i lluitar per aconseguir les victòries necessàries per certificar la permanència a Lliga Femenina 2. Amb esforç i constància, el GEiEG Uni ha assegurat la plaça complint amb l’objectiu que l’equip es va fixar a l’inici de temporada

"GEiEG UniGirona"
L’equip en la penúlitma jornada de lliga | Foto: GEiEG UniGirona

JUGADORES MÉS DESTACADES

Anna Jodar: la jugadora de Roses va ser una líder destacada del Sènior B del GEIEG la temporada passada. Encadena dos ascensos consecutius i destaca per ser una base amb una gran visió de joc i controlar el ritme del partit, i també per a tenir un infal·lible tir de 3, com ho demostren els seus dos títols en el concurs de triples del Allstar del bàsquet català. Aquesta temporada 2020/2021 ha aconseguit una mitjana de 22:45 minuts de joc i ha disputat tots els partits, les 25 temporades. Ha agafat 2,7 rebots, té un 87% d’encert pel que fa als tirs lliures i de mitjana anota 6 punts per partit. La seva valoració és de 2,6 crèdits totals. 

Camila Barbara Martínez: L’alera va arribar al GeiegUni procedent de la primera divisió suïssa on hi va acreditar 8,4 punts, 2 rebots i una assistència amb un encert des de 6,75 m superior al cinquanta per cent. Aquesta temporada, ha jugat 24 partits dels 25 que s’han disputat i ha obtenit una mitjana de 27:48 minuts de joc i 10,2 punts per partit. Té més d’un 75% d’encert en tir lliure, ha aconseguit agafar 3,3 rebots i té una valoració de 6,5 crèdits totals. 

Laia Moya: La catalana és la jugadora que té la valoració més alta del conjunt gironí amb un 11,6 de crèdits total. Ha amitjanat 22:51 minuts en el parquet i 10,2 punts. Ha aconseguit agafar una mitjana de 5,6 rebots per partit i té quasi un 50% d’encert en tirs de dos punts. 

Faustine Laure Clemence Parra: L’occitana va arribar al Geieg Uni l’any 2019 i provenia del TMB Basket (centre de formació de Tolosa). Parra havia fitxat per l’Ortès, de la tercera categoria francesa, però va arribar a Girona per motius acadèmics. Aquesta temporada 2020/2021 ha jugat tots els partits que s’han disputat fins ara i ha jugat una mitjana de 27:17 minuts i 8,9 punts per partit. Ha agafat 3,7 rebots i ha obtenit una valoració de 5,7 crèdits total. 


VALORACIÓ DE LA TEMPORADA, PER LAIA MOYA

Durant la temporada 2019-2020, la Laia Moya va ser la segona jugadora més utilitzada per Joan Pau Torralba, amb 25 minuts de mitjana de joc a la pista. En el seu primer any com a sènior, ha destacat amb 8,7 punts, 6 rebots i 1 tap per a partit. A més, té el rècord de taps realitzats en només un partit en el grup, amb 5, contra Osés Construcción Ardoi. Amb la seva renovació, el GEiEG UniGirona té assegurat una peça clau tant en l’apartat ofensiu, com en la protecció de la seva cistella. La jove jugadora formada en el planter ha fet una valoració a Últim Quart sobre aquesta temporada.

“Aquesta temporada hem anat de menys a més. La primera volta se’ns va complicar i va ser dura a causa de les nombroses derrotes i de les diferents lesions de jugadores com la de la Núria Bagaria. Tot i això l’equip s’ha sabut sobreposar i fer una segona volta molt bona i acabant la temporada amb molt bones sensacions. Pel que fa al meu joc, aquest any m’he sentit molt més còmoda i la meva millora física ha estat notable”.

Laia Moya

A nivell d’equip, Moya explica que l’objectiu de la temporada era mantenir-se a la categoria de Lliga Femenina 2, crèixer com a equip i entendre’s entre totes; tot això sense oblidar gaudir del joc i divertir-se en la categoria. 

+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *