Objectiu: seguir sumant victòries

Temps de Lectura: 3 minuts

objectiu: seguir sumant victòries

El Barça CBS, invicte, lidera el grup C de la Lliga Femenina 2


El Barça CBS de bàsquet femení se situa al capdavant del grup C de la Lliga Femenina 2 en solitari, després de guanyar el passat dissabte a l’Anagán Casablanca de Saragossa en el partit disputat en el pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, a porta tancada.

L’objectiu del tècnic blaugrana, Isaac Fernández, va pel bon camí. Les aspiracions són ambicioses i clares: “intentar estar tota la temporada a la part de dalt de la classificació, tenir possibilitats d’entrar a la fases d’ascens i després lluitar per pujar”.

Isaac Fernández, tècnic blaugrana | Foto: Barça CBS

No obstant això, sembla que aquesta temporada serà atípica, ja que els objectius a llarg termini poden no ser efectius donada la situació sanitària en la qual ens trobem i per tant “anar dia a dia i setmana rere setmana donant el millor de cada jugadora tan tècnicament com físicament”. De moment els partits es decanten a favor de les blaugranes però, tot i l’endarreriment de l’inici de la lliga i el no poder fer una pretemporada, encara cal millorar i seguir construint i consolidant l’equip.

Aquesta temporada cal destacar l’arribada de Jessica Fequiere, una jugadora canadenca de 26 anys que es va incorporar a la plantilla d’Isaac Fernández després de dues grans temporades al Añares Rioja. El club va arribar a un acord aquest estiu per l’arribada de l’aler de metre vuitanta, per competir novament a lf2 però, aquesta vegada amb els colors barcelonins.

Així competia Fequiere amb l’Albany University | Video: Juan Pedro Buigas

Jugadora amb talent i punts

En les dues temporades anteriors a La Rioja va disputar una cinquantena de partits i va sumar una mitjana de 17,6 punts per partit amb una valoració superior a 18. Enguany,  la canadenca estava millorant les seves estadístiques aportant gairebé 20 punts per enfrontament i disputant 34 minuts cada jornada, de mitjana.

Jessica Fequiere lluitant per la pilota | Foto: FEB

I, sembla que no li ha costat adaptar-se al nou equip, ja que el seus punts continuen sent claus en el partit i està demostrant el seu gran potencial.

+ posts

5 comentaris a “Objectiu: seguir sumant victòries”

  1. Pingback: Regina Aguilar: "Tenim números per pujar a Lliga Femenina, però les fases són una loteria" - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

  2. Pingback: Les millors jugadores catalanes de la Lliga Femenina 2 - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

  3. Pingback: Lliga femenina 2: repàs jornada 11 - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

  4. Pingback: Lliga femenina 2: Repàs de la jornada 7 - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

  5. Pingback: Lliga femenina 2: Repàs de la jornada 6 - L'Últim Quart | L’espai del bàsquet català

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *