Representació triple del Cadí La Seu al Preolímpic 3×3

Temps de Lectura: 2 minuts

Representació triple del Cadí La Seu al Preolímpic 3×3

3 de les 12 jugadores que ha convocat la FEB per preparar el Preolímpic Femení vesteixen la samarreta del conjunt urgellenc


La FEB ha convocat a dotze jugadores per a una concentració a València del 9 a l’11 de novembre per preparar el Preolímpic Femení que es disputarà a Graz (Àustria) durant el mes de maig, i que atorgarà tres places per als Jocs de Tòquio.

Una de les novetats és la convocatòria de dotze jugadores en comptes de les quatre habituals. Així ho ha decidit la Federació per poder mantenir els protocols contra la COVID-19 sense deixar de participar en el Campionat.

Després de la supressió de tots els campionats oficials 2020, el bàsquet 3×3 segueix tenint la seva meta en el debut olímpic de la modalitat en els propers Jocs. Per a Ana Junyer, la seleccionadora, “es tracta de poder ajuntar-nos de nou després d’un 2020 que no ens ha permès treballar amb les jugadores. Volem reprendre el pols i tornar a agafar sensacions de joc”.

“Es tracta de poder ajuntar-nos de nou després d’un 2020 que no ens ha permès treballar amb les jugadores. Volem reprendre el pols i tornar a agafar sensacions de joc”

Ana Sunyer, seleccionadora

En aquest Preolímpic hi participaran 20 equips i hi haurà tres places directes per als Jocs Olímpics de Tòquio. Espanya estarà en el grup D, juntament amb Itàlia, la Xina Taipei, Suïssa i Àustria.


Llista de les convocades

Entre les dotze jugadores hi ha diferents perfils: jugadores de LF Endesa, de LF2, algunes habituals de seleccions 3×3… Tot per aconseguir el principal objectiu: un bon paper al Preolímpic.

Aitana CuevasYnsadiet Leganés
Vega GimenoDurán M. Ensino
Sandra YgueravideESBVA Villenueve
Marta CanellaBarça CBS
Paula PalomaresYnsadiet Leganés
Irene San RománSinergia Real Canoe
Gracia AlonsoMovistar Estudiantes
Georgina BahíCadí La Seu
Gala MestresCadí La Seu
Laia FloresCampus Promete
Laia Raventós Cadí La Seu
Bea SánchezDurán M. Ensino

L'Últim Quart | Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *