Resum de la jornada 27: Lliga Femenina Endesa

Temps de Lectura: 3 minuts

Resum de la jornada 27: Lliga Femenina Endesa

Partit aplaçat per a les de La Seu i victòria important gironina abans de la Copa


Cadí La Seu – Lointek Gernika Bizkaia

Des del Cadí la Seu s’informava que la jornada 27 no podria tenir lloc el cap de setmana 27 – 28 de febrer a causa de diversos casos positius de l’equip rival. Com s’hi informava, “tot i complir el confinament domiciliari marcat pel protocol de les autoritats sanitàries i del mateix club, segueix havent-hi persones afectades per la COVID-19 a la primera plantilla del Lointek Gernika Bizkaia”.

Des del club urgellenc desitgen una ràpida recuperació a les persones afectades i anuncien que quan sàpiguen noves dates les comunicaran.


Al-Qázeres 58 – 83 Spar Girona

L’uni Girona s’ha imposat a l’Al-Qázeres des del primer moment. Gràcies a l’actuació individual de diverses jugadores, així com la global de l’equip, les gironines han aconseguit frenar el ritme de joc de les rivals i finalitzar el matx amb un resultat de 25 punts de diferència. Cal destacar la rotació del tècnic Alfred Julbe, que ha permès jugar a tota la plantilla i ha evitat una gran diferència de minuts de joc entre elles. És una important victòria abans de la Copa.

Jugadores destacades del matx, en una altra jornada | Font: Pere Puntí

Les catalanes del partit

  • Júlia Soler: amb 17 minuts a pista, Soler aconseguia un 1 de valoració gràcies, en part, als dos punts que anotava en un tir de camp
  • Laia Palau: la capitana gironina aconseguia un 6 de valoració en els seus 23 minuts de joc

Jugadores destacades

  • Frida Eldebrink: 24 minuts a pista servien a Eldebrink per aconseguir la segona valoració més alta del partit: 16 crèdits. Va sumar 14 punts: un tir de dos, tres triples i tres tirs lliures
  • Sonja Vasic: un cop més, Vasic és protagonista de la jornada. L’aler de Sèrvia aconseguia la màxima valoració (28 punts), després d’anotar 21 dels 83 punts de l’equip.

classificació

Font: FEB

L'Últim Quart | Website | + posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *