Resum de la jornada 28: Lliga Femenina Endesa

Temps de Lectura: 4 minuts

RESUM DE LA JORNADA 28: LLIGA FEMENINA ENDESA

L’Spar Girona segueix a l’alça i el Sedis patina a La Rioja


SPAR GIRONA 81 – 57 KUTXABANK ARASKI

Les reines de Girona tornen a la lliga amb una victòria indiscutible en tots els aspectes de joc. Les d’Alfred Julbe han guanyat un Araski amb tres premises bàsiques: intensitat defensiva individual, lluita del rebot defensiu i una confiança espectacular des de la línia de tres. Les basques han intentat competir a les guanyadores de la Copa però la velocitat de joc i l’entesa entre exteriors i interiors de les gironines ha estat a nivell superior per a les de Madelén Urieta.


Les catalanes del partit

 • Laia Palau: la capitana de l’Uni ha estat titular i ha sumat fins a 17 crèdits de valoració com a resultat de 2 punts, 5 rebots i 4 assistències.
 • Júlia Soler: 15 minuts, 3 punts i 3 rebots per la de Banyoles amb un total de 8 crèdits de valoració.
 • Clàudia Del Moral: la canterana ha sumat dos minuts més a la màxima categoria femenina nacional i ha donat una assistència que ha permés que puntés en la valoració final.

Jugadores destacades

 • María Araújo: espectacular partit d’Araújo en tots els aspectes. La internacional espanyola ha anotat 20 punts i ha aconseguit un 33 de valoració, en gran part, gràcies al seu teball defensiu (9 rebots) durant els seus 28 minuts a pista.
 • Adaora Elonu: 12 punts en 17 minuts per a l’estrella americana, gran feina a línia de tres en moments claus i un total de sis rebots han permés sumar fins a 20 crèdits de valoració.

CAMPUS PROMETE 65 – 63 CADÍ LA SEU

“Derrota merescuda”, segons Bernat Canut per a les catalanes a Logroño. El partit ha estat un recital de males decisions de les blanc.i-blaves, segurament degut als vint dies sense competició. Tot i l’acostament al marcador durant bona part de l’últim quart, Campus Promete ha esta molt superior i ha portat la iniciativa durant tot el matx, de totes maneres, les noies de la Seu d’Urgell conserven l’average.


Les catalanes del partit

 • Laia Raventós: 12 punts anotats i només un crèdit de valoració per a la jove debutant a la lliga degut a les pilotes perdudes durant el partit.
 • Laura Peña: la base totular de Canut ha jugat 25 minuts i ha anotat 5 punts, ha agafat 9 rebots defensius i ha firmat l’actuació amb 9 crèdits de valoració.
 • Ariadna Pujol: 13 punts, 5 rebots i 3 assistències per a l’onzè dorsal del Sedis. Ha estat la més ben valorada de l’equip amb un total de 18 crèdits.
 • Georgina Bahí: la pivot i capitana de Bernat Canut ha fet 7 punts, agafat 4 rebots i ha acabat amb 6 crèdits de valoració.
 • Gala Mestres: ha estat titular i ha aconseguit un punt de valoració resultat d’anotar 4 punts en 13 minuts de joc.

Jugadores destacades

 • Ariadna Pujol: la intensitat de la mataronina ha estat clau per fer perillar la victòria de Campus Promete durant els últims minuts de partit, així com els seus 13 punts, màxima anotadora de l’equip.
 • Irati Etxarri: la navarra s’emporta un 11 de valoració com a resultat de deu punts anotats, 5 rebots i dues assitències.
Alberto Salazar
Ariadna Pujol atacant la defensa del Campus Promete | Font: Alberto Salazar

CLASSIFICACIÓ

Font: FEB
+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *