Resum de la jornada 30: Lliga Femenina Endesa

Temps de Lectura: 4 minuts

RESUM DE LA JORNADA 30: LLIGA FEMENINA ENDESA

Les urgellenques aconsegueixen la victòria després d’un partit carregat d’emocions, però les gironines noCADÍ LA SEU 81 – ALTER ENERSUN AL-QÁZERES EXTRE

El Cadí la Seu va tenir un partit carregat d’emocions. Va haver-hi el retrobament de l’afició al Palau d’Esports. Les urgellenques es van saber imposar al rival aconseguint la victòria del darrer partit de l’any. En aquest partit es van celebrar els més de 100 partits que l’Ariadna Pujol, Yurena Díaz i Irati Etxarri amb la samarreta del Cadí la Seu. A més a més, la traca final del partit van ser les paraules d’acomiadament de la jugadora més important de la història de Cadí La Seu, la capitana Georgina Bahí. El partit va finalitzar amb un 81 – 69 a favor del conjunt blanc-i-blau.
Jugadores catalanes:

 • Laia Raventós: la barcelonina ha aconseguit 4 crèdits de valoració amb la seva aportació de 5 punts, 1 assistència i 5 rebots. Va estar en el terreny de joc 20:12 minuts. 
 • Laura Peña: bon paper de la base del conjunt blanc-i-blau. 27:11 minuts de joc, 6 punts, 3 rebots totals, 3 assistències i va aconseguir 5 crèdits de valoració. 
 • Ariadna Pujol: la catalana no va tenir l’oportunitat de disputar el partit. 
 • Georgina Bahí: la capitana urgellenca va disputar 29:02 minuts en el terreny de joc aconseguint anotar 11 punts, 2 rebots, 2 assistències. Ha tingut una valoració d’11 crèdits. 
 • Gala Mestres: l’aler, amb 11:52 minuts a pista, no ha pogut demostrar del tot el seu talent. Ha anotat només 3 punts, 2 rebots i ha obtingut una valoració de 3 crèdits.

Jugadores destacades:

 • Iriati Etxarri: la navarresa, amb 31 minuts a pista, 15 punts, 6 rebots i 3 assistències, ha aconseguir ser la jugadora més destacada del Cadí la Seu, aconseguint ser la màxima anotadora i rebotejadora. A més a més, va obtenir la màxima valoració amb 23 crèdits en total. 
 • Yurena Diaz: la base canària va jugar 21:32 minuts, anotant 14 punts i 4 assistències. Va obtenir 15 crèdits totals de valoració. 
 • Serena Lynn Petra Geldof: la pivot belga va ser la màxima rebotejadora del conjunt urgellenc, aconseguint agafar 7 rebots en total. 


SPAR GIRONA 67- 74 PERFUMERIAS AVENIDA

El pavelló de Fontajau va tornar a obrir les portes a l’afició després de molt de temps, però l’equip no va aconseguir el que el públic volia: la victòria. Les vermelles-i-negres van lluitar durant tot el partit, fent gaudir de nou als abonats. No obstant això, el desencert en alguns trams de partit va portar al Perfumerías a imposar-se per 67 a 74 punts. 

Laia Palau amb la pilota | Foto: David Subirana

Jugadores catalanes:

 • Laia Palau: la capitana gironina va estar en el terreny de joc 22:05 minuts. Va anotar 6 punts, repartir 4 assistències i agafar 1 rebot. Va aconseguir una valoració final de 5 crèdits en total. 
 • La Júlia soler i la Clàudia del Moral no van tenir l’oportunitat de sortir al terreny de joc i poder disputar de minuts. 

Jugadores destacades:

 • Frida Eldebrink: la sueca va ser la jugadora amb més destacada de l’Spar Girona. Va disputar un total de 30:21 minuts de joc els quals va anotar 19 punts, convertint-se amb la MVP del conjunt gironí amb un total de 30:21. Va agafar 4 rebots i va realitzar 2 assistències. A més a més, té la màxima valoració amb un total de 21 crèdits.
 • Sonja Vasic: l’alera del conjunt gironí va ser la màxima rebotejadora del partit, aconseguint agafar 10 rebots en total. Va anotar 11 punts i repartir 5 assistències en 29:44 minuts de joc. La seva valoració és de 17 crèdits. 

CLASSIFICACIÓ


Classificació general Lliga Femenina Endesa | Font: FEB
+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *