Segons quarts de la Copa: Els caps de sèrie no fallen

Temps de Lectura: 3 minuts

Segons quarts de la copa: els caps de sèrie no fallen

València i Gernika disputaran la segona semifinal amb representació catalana


LOINTEK GERNIKA BIZKAIA 79 – 56 CIUDAD DE LA LAGUNA TENERIFE 

El Lointek Gernika aconsegueix el bitllet per les semifinals davant la Ciudad de La Laguna Tenerife amb un resultat final de 79 a 56. Un partit on el gran encert exterior del conjunt basc durant els primers quarts ha sigut determinant per aconseguir la victòria. El Gernika disputarà la semifinal dissabte 6 de març a les 17h contra el València Bàsket.

La banqueta del Gernika celebrant una cistella | Font: Baloncesto ESP

Jugadores catalanes: 

  • Roso Buch: la catalana de l’equip basc ha aconseguit anotar 6 punts, agafar 3 rebots i proporcionar 6 assistències. Té una valoració total de 7 crèdits. 

Jugadores destacades: 

  • Tanaya Mechelle Atkinson: ha sigut la màxima anotadora del partit i del seu equip, el Tenerife, amb 21 punts. Ha disputat 32:34 minuts del matx repartint 1 assistència, agafant 5 rebots i aconseguint la valoració més alta del seu conjunt amb un total de 19 crèdits. 
  • Angela Deanne Bjorklund: l’aler de l’equip basc ha sigut la jugadora que ha anotat més punts del seu conjunt, un total de 15. Ha disputat 30 minuts en el terreny de joc aconseguint agafar 1 rebot, proporcionar 2 assistències i ha obtingut una valoració total de 15 crèdits. 
  • Margaret Yvette Roundtree: l’estatunidenca aconsegueix la màxima valoració del partit: 20 crèdits. Ha sumat 14 punts, 4 rebots i ha repartit 6 assistències segons recull l’estadística. Ha disputat al terreny de joc un total de 24:57 minuts. 

VALÈNCIA BASKET 74-58 IDK EUSKOTREN

No ha sigut fàcil pel València aconseguir el pas per les semifinals. L’IDK ha disputat un gran partit buscant els punts dèbils del rival, però no ha sigut suficient per aconseguir la victòria. El resultat final ha sigut de 74 a 58. El conjunt valencià jugarà la semifinal contra el Lointek Gernika Bizkaia el dissabte 6 de març a les 17 h de la tarda. 

El València Bàsquet celebrant el pas a semifinals | Imatge: Miguel Angel Polo

Jugadores catalanes: 

  • Queralt Casas: la catalana del conjunt valencià va jugar 24:49 minuts, en els quals va anotar 11 punts, va agafar 3 rebots, va repartir 3 assistències i va aconseguir robar 2 pilotes. Va aconseguir la valoració màxima de l’equip, amb un total 16 crèdits, juntament amb la Raquel Carrera. 

Jugadores destacades: 

  • Raquel Carrera: la número 14 del València va aconseguir ser la màxima anotadora del seu equip amb 16 punts. A més a més, va agafar 4 rebots i va repartir 1 assistència. És la jugadora que té la valoració més alta del seu conjunt amb un total de 16 crèdits durant el 28:54 minuts que va estar en el parquet. 
  • Mariam Coulibaly: la pivot de l’IDK es converteix amb la màxima anotadora del partit, amb un total de 22 punts i la jugadora amb la màxima valoració (22 crèdits). També va ser la jugadora amb més minuts de joc (33:01), aconseguint 9 rebots, 1 assistència, però va perdre 7 pilotes. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *