Sonia Pascual, la indispensable pel Viladecans

Temps de Lectura: 2 minuts

Sonia pascual, la indispensable pel viladecans

La capitana de les blanc-i-blaves va signar la seva renovació després de 23 anys al club i aconseguir l’ascens a LF2 per primera vegada en la història de les viladecanenquesAls 37 anys i amb la il·lusió intacta, la jugadora barcelonina disputarà la vintena temporada amb l’equip després de rebre el Premi Sèniors 20 anys de la Fundació Bàsquet Català i de superar els mil partits oficials amb el club, rebent un gran homenatge per part de l’afició, les companyes de vestuari i de professió.


“Mai he tingut dubtes sobre la meva continuïtat en el Bàsquet Femení Viladecans perquè des que he arribat m’he sentit com a casa i he pogut anar creixent com a jugadora i com a persona. Des de fa uns anys també com a entrenadora i, independentment de la categoria en la qual jugàvem, sempre he estat molt feliç en aquest club”

Sonia Pascual

No obstant, no només lidera l’equip sènior sinó que també forma part del cos tècnic del club, sent la coordinadora de l’escola de bàsquet i entrenant el mini femení. Però, això no és tot, sorprenentment, Sonia Pascual també exerceix de presidenta del club i forma part de l’Assemblea General de Clubs de la Federació Catalana de Bàsquet.

Sonia Pascual s’estrena com a presidenta del Viladecans | Video: Ajuntament de Viladecans

Definitivament, Sonia Pascual, la jugadora veterana del conjunt blanc i blau, és un dels molts exemples a seguir dins del món del bàsquet per la seva dedicació i humilitat i, demostrant una vegada més que els equips petits tenen una gran vàlua i potencial. Això ho hem pogut comprovar amb el gran inici a la Lliga Femenina 2 amb un treballat 3-0 i ocupant les primeres posicions en la classificació.

+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *