L’Spar Girona segueix viu als quarts de final de l’Eurolliga

Temps de Lectura: 3 minuts

L’Spar Girona segueix viu als quarts de final de l’eurolliga

El Perfumerías tira d’orgull per emportar-se el primer partit de l’eliminatòria amb un avantatge de vuit punts sobre les gironines


Només fa deu dies que van enfrontar-se cara a cara, i el guanyador de la batalla va ser l’Spar Girona amb una Copa de la Reina a les mans. Aquesta setmana torna un doble derbi a Salamanca i cap equip està disposat a cedir.

Spar Girona
Laia Palau defensada per Maite Cazorla | Font: EuroLeagueWoman

Per una banda, les d’Alfred Julbe arriben als quarts de final de l’Euroleague Women per primera vegada a la seva història, amb una bona dinàmica a la lliga i una barrera mental trencada; guanyar el Salamanca. Per altra banda, les de Roberto Íñiguez es presenten a la bombolla ferides i rabioses després d’un dolorós adéu a la Copa i el primer partit perdut a la lliga contra València.

Würzburg va tornar a omplir-se de públic per acollir la bombolla espanyola de l’Euroleague Women. L’Uni com a local i el Perfumerías com a visitant van disputar un partit d’anades i vingudes que va acabar emportant-se les amfitriones. Les gironines van anar a remolc de les blanc-i-blaves surant els primers trenta minuts del partit, no van aconseguir implantar el seu joc i les de Íñiguez no van perdonar res. El Perfumerías Avenida va marcar un alt ritme de partit que incloïa una gran intensitat defensiva i atacs que acabaven amb resultat, tant des de la línia de tres com amb el joc interior.

Spar Girona i Perfumerías Avenida al primer partit de quart de l’Euroleague | Font: CAPost

Alfred Julbe es va veure obligat a aturar el partit fins a tres vegades per la gran diferència que hi havia al marcador, fruit de parcials de 0-12 o d’encasellar dos triples seguits de les de Salamanca. No és fins al darrer quart que l’equip capitanejat per Laia Palau desperta i per fi es posen a l’alçada i la dinàmica de l’equip de Sílvia Domínguez. Tot i acabar el tercer quart amb un dolorós 41-55, les gironines s’omplen de confiança amb bones accions sumant de tres i bons moviments de les interiors aconseguint un 51-58 que fa patir a tot Salamanca. Així i tot, les amfitriones de la bombolla s’han tornat a posar a 12 punts per sobre a meitat de l’últim quart.

L’esforç final gironí ha acabat valent la pena tot i perdre el primer partit de l’eliminatòria, ja que han acabat rebaixant la barrera psicològica dels deu punts. L’UNI jugarà divendres partint d’un -8 contra un Salamanca que està recuperant l’autoestima, però la il·lusió de les de vermell-i-negres per fer història fa somiar amb la final four d’Europa.

+ posts

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *